Om mig

Jag heter Martina Ekholm och det är jag som driver företaget Levande Samtal. Så varför just “Levande Samtal” som ett företagsnamn? Det är precis i “levande” samtalsprocesser som vi når kreativitet, lösningar, inspiration och motivation. Att samtala med andra människor eller till en individ, kräver olika typer av kunskap, träning, erfarenhet men framför allt en levande progress.  Min drivkraft är min nyfikenhet i mötet med människor. För mig är det viktigt att jag upplever utveckling i mitt arbete.  Välkommen till Levande Samtal!

Ni möter mig på min privata samtalsmottagning som ligger på Scheeletorget 1, Lund. Här tar jag även emot personer som är kunder för Beta Hälsan företagshälsovård som är behov av samtal/terapi. 
Vidare arbetar jag idag även som skolkuratorskonsult, gymnasienivå. 

Levande Samtals värdegrund: Det finns inga hinder för dig att nå din livstillfredsställelse. Med rätt verktyg och stöd till motivation kan du finna en positiv livsutveckling.

Utbildningar: Jag är socionomkonsult sedan ett flertal år tillbaka med vidareutbildning inom bland annat psykologistudier som positiv psykologi på universitetsnivå. Jag har vidareutbildning till KBT-terapeut, MI-terapeut och samtalsterapeut. 
För inriktning inom skola har jag gått utbildning från SPSM
( specialpedagogiska skolmyndigheten) inom skolans elevvårdshälsoteam och utbildning i samtal med barn Jag började min yrkeskarriär som utbildad  barnskötare.
Jag har arbetserfarenhet inom olika myndighetsfunktioner för socialt arbete, behandlingshem,  arbete med barn med särskilda behov som ADHD, startat upp verksamheter inom socialt arbete.